ACI KAYBIMIZ

23 Mayıs 2016 Pazartesi günü hayatını kaybeden  Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur, 24 Mayıs Salı günü Fatih Camii'nde düzenlenen törenle defnedilmek üzere memleketi Çan'a gönderildi. Son yolculuğuna uğurlamak için törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes gibi çok sayıda önemli isimlerde katıldı.

Sayın BODUR'un cenazesi bugün memleketi Çan'da 25 Mayıs Çarşamba günü Kale Seramik Fabrikaları Camii'sinde kılınacak öğle namazından sonra Nevruz köyündeki aile kabristanına defnedilecektir.

Sayın İbrahim Bodur Bey, kuruluşundan bu güne Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İbrahim BODUR Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi'mize sayısız katkıda bulunmuş, eğitime ve bilime desteğini hiç bir zaman esirgememiştir. Desteklerinden dolayı Sayın Dr. H. İbrahim BODUR Bey'e müteşekkiriz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

resim583024

resim899636