Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ''Girişimciliğin Anatomisi'' Konferansı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dr. H. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Erdal Aydın 23 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00'de Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencileriyle buluştu. Bu buluşmada Sayın merkez müdürümüz Erdal Aydın genç üniversite adaylarına '' Girişimciliğe yönelmeleri'' konusunda neler yapabileceklerini anlattı. Genç adaylar, Aydın'ın söylevlerini dikkatle dinlediler. Girişimcilik fikri olan genç adaylar konferans sonrası Aydın'a girişimcilik projeleri üzerine sorular sordular. Keyifli geçen konferans sonrası merkez müdürümüz Erdal AYDIN'a, Biga Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Mehmet KAYA tarafından çiçek verildi.