Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu- Girişimcilik Dünyası Konferansı

Girişimcilik Dünyası Konferansı

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu  öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. İlknur ESKİN tarafından düzenlenen Girişimcilik Dünyası konferansı Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda 30 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Konferansa; Trakya Üniversitesi Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç.Dr. Ayhan AYTAÇ,  Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dr.İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç.Dr. Erdal AYDIN, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı, CANKAR Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Yönetim kurulu başkanı Fedai CANIM, DECORTIE Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Semih KAVAKLIOĞLU ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferans açılış konuşmasını Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç.Dr. Erdinç DİNÇSOY yaptı. Konferans, girişimcilik merkez müdürlerinin girişimcilik ile ilgili projelerini açıklamaları ve girişimcilerin girişimcilik yolculuklarını paylaşmalarıyla devam etti.  Öğrenciler, konuşmacılara girişimcilik ile ilgili sorularını iletti.