2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Merkez Faaliyet Raporu

1- 20 Ekim 2019 tarihinde Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Paydaşlarımız Çanakkalşe Onsekiz Mart Üniversitesi, Arel Üniversitesi ve KALE Grubu işbirliğinde, 8. Uluslararası Kitap ve Uluslararası Kongre Hazırlık Çalıştayının Düzenlenmesi.

2- 24 Ekim 2019 tarihinde Biga Ağaköy Zembil Üreticileri Kasfdın Girişimcilerine Yönelik Eğitim ve Mentorluk Hizmeti verilmesi

3- 15 Kasım 2019, ÇOMÜ-Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Biga Prof.Dr.Ramazan AYDIN Yerleşkesi Misafirhanesinin Tefrişatının Bitirilerek Hizmete Açılması.

4- 2019 Yılı Kapsamında, Merkezimiz Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında, ÇOMÜ- Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Tüp Bebek Merkezi Yapımına (55.000 Türk Lirası) Ayni destek verilmesi.

5- Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesine, Öğrencilerine yönelik (6 Masa, Sandalye, Çalışma Masa Lambası, 2 Kitaplık, 6 Duvar Panosu ve 4 Kişilik Puf Oturma Grubu), Çalışma Alanlarının Tefrişatı.

6- 2019 yılında Haziran ve Aralık olmak üzere iki defa 'Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi' yayınlanmıştır.