Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Biga İİBF-Çanakkale Sosyal Bilimler MYO ve İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama Ve Araştırma Merkezi İşbirliği Toplantısı

Biga İİBF-Çanakkale Sosyal Bilimler MYO ve İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama Ve Araştırma Merkezi İşbirliği Toplantısı

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan, İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erdal Aydın ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Baş Denetçisi Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu, birimler arasında gerçekleştirilecek çalışmalar ile kalite çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Müdürlük görevinde Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’a başarı dileyen Dekanı Prof. Dr. Ercan Sarıdoğan, Biga’daki uygulama ve çalışmalarla ilgili örnekler verdi. Biga ile Çanakkale merkez arasındaki mesafeye rağmen her türlü ortak çalışma ve işbirliğinin gerçekleştirilebileceği değerlendirilen çalışmada, ortak uygulama ve etkinlikler de değerlendirildi.

 Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezinin etkinliklerine Yüksekokul öğrencilerinin katılımının öğrenciler için oldukça yararlı olacağını ifade eden Müdür Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, gerçekleştirilecek çalışmalara Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yüksekokulunun ev sahipliği yapabileceğini belirtti.

Üniversite genelindeki kalite çalışmalarının da ele alındığı toplantıda Meslek Yüksekokulunun çalışmaları değerlendirilirken, akreditasyon çalışmaları değerlendirildi. Ziyarette Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyeleri de Müdür Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’a eşlik etti.