Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

BTSO Üyeleri ile Farkındalık Toplantısı

BTSO Üyeleri ile Farkındalık Toplantısı

BİGA TSO, STRATEJİK PLAN FARKINDALIK EĞİTİMİ DÜZENLEDİ.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2018-2021 dönemini kapsayacak Stratejik Planı’nın hazırlanması çalışmaları kapsamında 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da Oda hizmet binasında farkındalık eğitim semineri düzenlendi.

Biga TSO için stratejik planlamanın neden gerekli olduğu ve bu çalışmanın niçin yapıldığının ortaya konulmaya çalışıldığı toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri, oda üyeleri ve oda personeli ile stratejik planlama paydaşları Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr.Nazan Yelkikalan, Dr.İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yard.Doç.Dr.Erdal Aydın, Yard.Doç.Dr. Ünzüle Kurt ve akademisyenler ile basın mensupları katıldı.

Başkan Doğan eğitim seminerinden sonra yaptığı açıklamada, Oda olarak hizmetlerimizi standardize ederek sürekli gelişen bir Oda refleksi kazanmayı hedeflediklerini belirtti. Doğan ayrca, toplantının çok verimli geçtiğini, birçok konunun netleştiğini, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın stratejik planlama yol haritasının ortaya çıktığını, bir sonraki aşamada düzenleyecekleri arama konferansında da Odanın güçlü ve gelişime açık yönleri, zorlukları ve gelecekte olası yaşayabileceği fırsat ve tehditlerinin belirlenmeye çalışılacağını ifade etti.

Prof.Dr.Nazan Yelkikalan da, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın gelişmesine katkıda bulunmak, Odanın çeşitli konulardaki mevcut durumunu incelemek ve Odanın gelişmesi ile ilgili planlara ışık tutmak amacıyla düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren eğitim seminerine proaktif bir şekilde katılımlarından dolayı tüm oda üyelerine teşekkür etti.