Kalite Güvence ve Kurumsal Akreditasyon Kurul Üyeleri ile Dış Paydaşlar Toplantısı

29 Kasım 2021 tarihinde Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Yükseköğretim Kalite Kurulu 2021 Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde, Kalite Güvence ve Kurumsal Akreditasyon Kurul Üyeleri ile Dış Paydaşlar bir araya geldi.

29 Kasım 2021 tarihinde Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Yükseköğretim Kalite Kurulu 2021 Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kalite Güvence ve Kurumsal Akreditasyon Kurul Başkanı Prof.Dr. Elif ÇEPNİ, kurul üyesi Prof.Dr.Ulun AKTURAN  ile  Dış Paydaşlar olarak, Doğanlar Holdin Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Bga TSO Meclis Başkanı İşadamı Melih AKYIL, Okyaylar Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti  Yönetim Kurulu Başkanı ve Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, Biga İşadamları Derneği Başkanı İsmail ÖZER, Decortie Bilişim,Reklam, Mobilya Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali AYDIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Biga İİB Fakültesi, İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nazan YELKİKALAN ve Dr. İbrahim BODUR Girişimcilik Uygulama Ve Araştırma Merkez Müdürü Doç.Dr. ERdal AYDIN  bir araya geldiler.