Amacımız

Girişimcilik Farkındalığını Artırmak: Girişimcilik Merkezi'nin temel amacı, öğrenciler ve toplum genelinde girişimcilik farkındalığını artırmaktır. Girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak tanıtmak ve cesaretlendirmek, merkezin öncelikli hedeflerindendir.

Yeni İşletmelerin Kurulmasını Desteklemek: Merkez, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcilere rehberlik etmek ve bu fikirlerin başarılı işletmelere dönüşmesine destek olmak amacıyla bir dizi hizmet sunar.

İnovasyon ve Yaratıcılığı Teşvik Etmek: Girişimcilik Merkezi, inovasyon ve yaratıcılığı teşvik ederek yeni fikirlerin geliştirilmesini ve pazarlara sunulmasını destekler. Bu, yerel ekonomiye katkıda bulunur.

İş Geliştirme ve Eğitim: Merkez, girişimcilerin işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için gerekli kaynakları sağlar ve eğitim programları düzenler.