Merkezimiz- Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında 60 öğrencimizi DECORTİE Mobilya Fabrikasına iş gezisi düzenledi.

Dr. İbrahim BODUR Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi uygulamalı eğitimler kapsamında Üniversite 60 öğrencimizi DECORTİE Mobilya Fabrikasına iş gezisi düzenledi. Gezide teorik derlerde anlatılan üretim sürecleri, AR-GE, Kalite Departmanları ve yönetim kademesi ziyaret edildi. DECORTİE Mobilya CEO'su Semih Kavaklıoğlu ile öğrencilerin karşılıklı etkileşimiyle bir toplantı gerçekleştirildi.

DECORTİE Mobilya ailesine her zaman üniversitemize ve eğitime sağlamış oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.